Valentinesday

Hei, i går var valentinsdagen. Jeg kom hjem til roser, noe jeg setter veldig stor pris på, ellers var jeg og Johannes ute på spiste litt. Jeg pleier egentlig ikke å gjøre stort ut av Valentines, da jeg mener vi skal gi like mye kjærlighet til hverandre hver dag. Men er veldig koselig å dra ut å spise og få blomster.

Vi spiste på rise and Shopstick i Halden, de har veldig mye god mat der også er det veldig god service. De tente lys, satte på musikk og dempa lyset i dager. Var veldig koselig! Etter vi hadde spist dro vi hjem å så på serien vår, ser for øyeblikket på Orange is the New Black.

Sitter for øyeblikket på skolen, er ferdig 12, og da bærer det rett på jobb. Er veldig trøtt i dag, så det skal bli veldig deilig med helg merker jeg! I morgen tenker jeg å ta litt bilder av leiligheten og legge ut til dere, ellers har jeg ikke store planene for helga.

-Marienatalie

Snart helg

Hei, da er det snart helg igjen! Jeg har ikke fått tatt noen bilder enda av hvordan det er hjemme, da det fortsatt er litt rot og ting ikke har kommet helt på plass enda, pga. jobb og mangel på oppbevaringsplass. Jeg har jobb helg denne helgen, så i dag blir det rett på jobb etter skolen så hjem å slappe av litt tenker jeg og kanskje prøve å få tatt noen bilder til dere.

– Hva er dine planer for helgen?

-Marienatalie