Flytting

Hei, denne uka har jeg hatt ferie, noe som har vært veldig deilig. Ferien har gått med til flytting og bare slappe av hjemme. Ting begynner endelig å falle litt på plass, mangler bare litt små rydding her og der. Må en tur på IKEA etter hvert og få kjøpt inn siste rest, så jeg får plass til alt jeg eier og har. Tror dette kommer til å bli veldig bra når jeg blir ferdig med alt. Leiligheten er veldig ny og fin så tror jeg, typen og pusene kommer til å trives veldig godt.

Jeg syns det er litt moro å drive å flytte og ordne i stand i ny leilighet, men skal også bli veldig deilig å bli ferdig merker jeg! Her er noen bilder fra bak fasaden, kommer nye bilder etter hvert av hvordan jeg har fått det hjemme.

BtUFlxHAxcj
 
 
– Hva syns du om flytting
 
-Marienatalie

 

04.01.2019

Hei, det er nå nytt år og nye muligheter. Jeg har selv ikke satt meg noen nyttårsforsett, da jeg vet jeg ikke kommer til å gjøre noe med det. Jeg har bare tenkt til å jobbe med meg selv og bli flinkere til å prioritere ting som er viktig for meg og ta vare på de rundt meg.

Nyttårsaften feier jeg med gode venner. Spiste først hjemme med familien, deretter ble det vors hos meg og videre på fest.

– Har du noen nyttårsforsett?

-Marienatalie