Hvorfor angre?

Heihei, tenkte å skrive litt om anger. Det er mange som sliter med at de angrer på ting de har gjort/ sagt, osv. Jeg var veldig sånn at jeg angra på mye før, men har endelig lært meg at det ikke hjelper å gå å angre og ha dårlig samvittighet. Det er mye bedre og heller lære av sine feil, ta det til seg å unngå å gjøre det om igjen. Skjedd har skjedd og gjort er gjort, det er ikke alltid like lett å få retta opp i det. Så jeg mener at det å gå å angre gjør ofte vondt værre. 

-Marienatalie

Frihelg

Hei, nå sitter jeg på skolen. Har vært veldig dårlig på å blogge i det siste, fordi jeg rett å slett ikke gjør stort annet enn å jobbe, og hvis jeg bare skal skrive om det, så tror jeg det blir veldig kjedelig i lengden. Har også vært veldig sliten denne uka, så skal bli veldig godt med helg nå.

 Jeg var en liten tur på Nordby i går med Amalie og Pernille, shoppa litt klær, kan legge ut bilder av det senere i kveld. Ellers i helgen har jeg ikke veldig store planer, skal være med Pernille og Amalie i morgen tror jeg.

Dette er dagens outfit.
– Molly bukse svart; Gina Tricot
– Gul genser; Bikbok

-Marienatalie

 

Norgestur

Hei, i slutten av Mai skal jeg på Norgestur med verdens beste venninne! Vi skal først til Kristiansand, der skal vi besøke dyreparken, blir der i 2 netter, skal sove i kåken til selveste Kaptein Sabeltann. Deretter går turen videre til Bergen, hvor vi skal ta Fløibanen, besøke akvariet, sove i telt på en camping i 1 natt. Så skal vi til Trondheim, på vei dit skal vi sove over hos ei venninne i Førde 1 natt, og i Trondheim skal vi se på Nidarosdomen, kanskje en liten tur på byen, og der blir det overnatting på hotell. Blir nok en del flere stopp på veien, men dette er hoved stoppa. Jeg gleder meg kjempe mye, elsker å oppleve nye ting, å blir kjempe spennende å gjøre noe litt annet enn å dra til Syden. Er så mye fint å se på å oppleve oppover i Norge. Og håper at innen den tid har jeg skaffa meg ett kamera, så jeg får tatt noen ordentlige bilder å dele med dere.

– Noen tips til hva mer vi kan finne på, bør besøke eller oppleve på veien?

– Hva bør man ha med på en slik tur?

-Marienatalie

Lakenskrekk

Hater å gå å legge meg, hater å stå opp, men elsker å sove. Jeg tenker hver kveld at jeg skal legge meg tidlig, fordi jeg er stup trøtt når jeg må opp. Hver morgen, men jeg lærer aldri! Jeg kommer meg alltid tidlig i senga, men begynner alltid å surre å drive med noe helt annet enn å sove. Skriver, leser, blar igjennom Instagram en million ganger, film, serie, osv. Konstant trøtt, men lærer ALDRI!

Flere som sliter med er samme?

Ett lite tb fra sommeren! Tatt fra der jeg bodde før, helt fantastisk plass.

-Marienatalie

10 ting du ikke visste om meg

Hei, her skjer det ikke stort annet enn jobb om dagen. Så har ikke stort å skrive, så tenkte jeg kunne skrive ned 10 ting dere kanskje ikke visste om meg.

  • Jeg er mørkredd, hater å gå rundt i huset når det er mørkt. Føler at det står noen å ser på meg.
  • Jeg elsker å kjøre tur, høy musikk å bare legge vekk telefon å være helt aleine.
  • Jeg snuser, ikke stolt over det. Har en tanke om å slutte, men er lettere sagt enn gjort.
  • Jeg har 8 puter i senga, 4 vanlig, 2 ekstra lange, 1 hotell pute og en som er 150 lang, og dyne som er 220×240. Livet på Jysk, før hadde jeg 14 puter å 3 dyner..
  • Jeg har med meg vannflaska mi overalt, er avhengig!
  • Jeg er veldigveldig sjenert!
  • Elsker virkelig mat, kan spise 8 brødskiver på ”god” dag. Vet ikke helt hvor positivt det er, men det er nå så!
  • Jeg stresser med livet, føler jeg begynner å få dårlig tid med å kjøpe hus, familie, kjæreste, livet generelt! Også har jeg 2 år igjen har lærlingtida.
  • Jeg elsker å ha senga for meg selv, men hater å være aleine.
  • Jeg er konstant trøtt, uansett hvor mye eller lite jeg sover. Kan seriøst sove i 18 timer i strekk uten problemer!

Beste senga mi, kan si jeg sover som en prinsesse i den! Alt er fra Jysk ofc, utenom den ene puta som er 150 lang, den er fra KID.

-Marienatalie

Motivasjon

Heihei, jeg trenger motivasjon og tips til trening. Hvorfor begynte du å trene? Hva trener du? Hvor får du motivasjon fra? Jeg har egentlig veldig lyst til å begynne å trene, men vet ikke hvor jeg skal starte eller hva jeg skal gjøre. Føler egentlig at motivasjonen er der, men føler ikke tiden rekker til. Jeg jobber jo stort sett til 19, og da vil jeg helst hjem i senga, men samtidig er jeg veldig rastløs å trenger noe å gjøre.

Har du noen tips eller triks til meg, så rop ute! Tar i mot alt av forslag til hva jeg kan gjøre, hvordan dere kombinerer jobb/skole å trening.

-Marienatalie

Helgen som gikk

Heihei, lørdag våkna jeg først kl.09. Noe som absolutt ikke er likt meg på en fridag. Fikk heldigvis sove litt til, så våkna igjen 11.30, da dro jeg å tok sol, så dro jeg på systembolaget. Da jeg kom fiksa jeg meg til jeg skulle ut med jobben. Vi var på Chang Cheng å spiste, var kjempe god mat der! Etter det dro vi på kino, Norske byggeklosser. Den var faktisk ganske bra! Etter kino dro jeg å Karoline fra jobben på Thon her i Halden, å deretter på Nash. Jeg var hjemme kl.09 på søndag morgen, sånn passe sliten da kan man si! Sto opp kl. 17 å tok en tur på Nordby med lillebror.

Fikk dessverre ikke tatt så veldig mange bilder, men slenger med de jeg har.

 


Bananbåt med krem


Klubbe er ett must på Kino.


Litt usikker på hva jeg fikk å drikke her, men det var godt! Vet aldri hva jeg bestiller på byen.

Trøtt å sliten her, var helt himmelsk å få lagt seg. Planen var ikke å være ute så lenge, men sånn ble det da jeg ble med å kjøre hjem noen folk som skulle til Ørje, Rakkestad å Sarpsborg.

-Marienatalie

Sosiale medier

Heihei, da var det fredag igjen! Føles ut som forrige fredag var i går. Men tenkte jeg kunne dele mine sosiale medier.
På Instagram legger jeg ut litt diverse, interiør, kattene mine og me, myself and I. Snap er jeg ikke veldig aktiv egentlig, bare hvis det skjer noe spennende, noe det sjeldent gjør, da jeg jobber veldig mye. Og skjønner heller ikke så altfor mye av den nye snappen..

I morgen har jeg fri, så da skal jeg sove lenge. Også skal jeg ut å spise og på kino med jobben senere på kvelden. Det gleder jeg meg veldig til! Skal prøve å få tatt litt bilder da, som jeg kan dele med dere. Og hvis det er noen av dere som har noen tips eller forslag til hva jeg kan blogge om, så kjør på!

Ifølge Bitmoji’n ser jeg alltid trøtt ut! Får ikke gjort noe med det, så får bare være trøtt! Passer meg igrunn ganske bra da, da jeg alltid er ganske trøtt egentlig..

-Marienatalie

Tidlig ferdig

Heei, i dag slutta jeg faktisk kl.17, til en forandring! Veldig deilig. Så nå prioriterer jeg meg selv litt med film, ansiktssrubb å ansiktsmaske! Veldig deilig å bare slappe av litt. Har egentlig veldig mye annet jeg skulle gjort, som jeg ikke har tid til ellers, meen det får vente litt til! Helsa er viktigere enn å rydde!

Disse er fra Herbalife, jeg er kjempe fornøyd med begge 2. Skrubben bruker jeg også som sminkefjerne, isteden for sminkefjerner. Huden min har blitt mye bedre etter det. Maska tar jeg når jeg føler jeg trenger det bare.

Elsker disse pusesokkene fra Rustad!

-Marienatalie