Be yourself

Hei hei, jeg tenkte å ta opp ett ganske viktig tema, som jeg vil tro de fleste har opplevd på en eller annen måte. Nemlig mobbing, rykter, baksnakking og utestenging osv. Det er noe som skjer overalt og kan skje med den beste. Jeg syns det er rett og slett helt tragisk hvordan verden har blitt. Vi alle burde absolutt bli flinkere til å ta vare på hverandre!

Alle skal ha muligheten til å kunne være seg selv, uten at noen andre skal kommentere noe på det. Hva har det å si at en person ikke liker det samme som deg? Er h*n en taper for det? Nei, absolutt ikke! Det er så viktig å få muligheten til å gjøre det man selv liker, uten å bli dømt for det. Jeg vet at det er veldig mange som er redd for å stå opp for seg selv og gjøre det de liker, nettopp fordi de er redde for hva alle andre vil si.

Jeg bor i Halden, som er en ganske liten by. Alle kjenner alle eller vet hvem de fleste er. Her er det mye dritt, skal jeg være helt ærlig. Selvfølgelig finnes det også gode personer her. Men det er altfor mye rykter og vondt her. Jeg skjønner ikke hva som kommer godt ut av å gjøre andre vondt? Føler man seg bedre av å rakke ned på andre? Sliter de med noe selv? Sjalusi? Det er mange spekulasjoner rundt hva som er grunnen til mobbing. Og hvem vet hva den egentlige grunnen er?

Jeg har selv vært i en sitasjonen der jeg ble utestengt pga. ditt eller datt. Jeg ble utestengt fra fester, folk slutta å spørre om jeg ville bli med på ting, fordi jeg kutta ut en person som ikke var den jeg en gang trodde, dermed gikk de rundt h*n også i mot meg. Og noe er pga. han jeg en gang da var sammen med. Det hendte vi krangla litt og jeg ble derfor nekta å komme eller være i nærheten på fester eller andre ting, mens han var hjertelig velkommen. Akkurat som om vi var de eneste her i byen som krangla, noe vi absolutt ikke var. I mine øyne blir det helt feil.
Jeg orka ikke lage noe ”drama” ut av det, så valgte tilslutt å bare holde meg tilbake, ikke si så mye eller gjøre så mye ut av meg, jeg var redd og usikker. Redd for å si noe feil, drite meg ut osv. Og sånn skal det absolutt ikke være, og det har jeg lært meg. Alle skal kunne ha muligheten til å si sin mening å være seg selv uten å bli dømt for det. Og man stenger bare ikke ut enkelt personer ute uten å egentlig ha noen god grunn til det.

Jeg har mista veldig mange og vært igjennom veldig mye, fordi jeg valgte å være meg selv og tok en annen vei. Jeg har lært mye på veien, jeg har tatt både dumme og bra valg, jeg tapt mye, men jeg har også vunnet mye på å kjempe meg igjennom vanskelige tider. Nå sitter jeg igjen med de som faktisk er ekte, de som tar meg for den jeg er og som er der for meg i vanskelige situasjoner å perioder. Det er de vennene det er viktig å ta vare på og de som virkelig er verdt å gi noe tilbake til. Jeg har fått det så mye bedre etter jeg sluttet å gjøre som alle andre sa. Jeg tør å stå opp for meg selv, si min mening å gjøre det jeg liker. Å håper virkelig at de som ikke kan det den dag i dag, også vil komme dit engang! Det er virkelig verdt å kjempe for å jeg tror at de som virkelig vil, de kan klare det. Jeg er så glad for alt jeg har fått til, og for alt det jeg har i dag.

Vær deg selv og ikke bry seg om hva andre sier å mener om deg. Fokuser på det som er viktig for deg og det som gjør deg lykkelig, dine ekte venner vil stå der uansett hvilke valg du velger her i livet (noen unntak). Kjemp for det du virkelig drømmer om , jeg har troa på at alle som vil kan klare det å oppfylle det. Og ta godt vare på hverandre, hjelp hverandre å se hverandre. Du vet aldri hva en person kan takle eller hva de tidligere har vært igjennom.

Alle er like mye verdt og alle er bra nok på hver sin måte.

Bilde fra pintrest

-Marienatalie

fremtidsplaner

Heihei, tenkte jeg kunne skrive litt om mine fremtidsplaner eller hva som er i tankene mine hvertfall. Først å fremst bli ferdig med lærlingtiden, har ca. 2 år igjen av den. Etter det har jeg veldig lyst til å få kjøpt meg en leiligheten, som er bare miin å kan gjøre hva jeg vil med. Også har jeg i tankene å reise bort til utlandet for å studere/ jobbe ett års tid, hadde vært så spennende å oppleve det. Jeg elsker utfordringer og nye eventyr. Ellers håper jeg at jeg kommer til å få muligheten til å reise på mange eventyr, oppleve masse! Så håper jeg jo selvfølgelig på å møte drømmemannen en vakker dag da, en jeg kan dele alt med. Må også prøve å finne ut hva jeg vil bli eller jobbe med. Har fortsatt ingen aning! Men trives kjempe godt på Jysk, har virkelig verdens beste kollegaer å elsker jobben min!

Det er litt av hva jeg håper på fremover. Satse på at noe går som jeg ønsker hvertfall!

Bilde fra Pintrest

– Hva er dine fremtidsplaner?

-Marienatalie

Hvordan spare penger?

Hallo, jeg tenkte jeg kunne komme med noen tips til hvordan man enkelt kan spare penger. Jeg selv burde også bli flinkere, da lærlinglønna ikke er så altfor høy!

  •  GJENNBRUK
  • ukes handling, planlegg middager osv. for en hel uke eller 2 for de som måtte ønske det.
  • lag middag hjemme, isteden for å kjøpe ute
  • bruker du kontanter noen gang å sitter igjen med småmynt, putt de på en sparebøsse
  • begrense shopping, handle på salg
  • selge unna ting du ikke trenger/ bruker lenger
  • kjøpe brukte ting
  • pusse opp gamle møbler eller lignende isteden for å kjøpe nytt

– Har dere noen andre forslag?

-Marienatalie

Hva vil du se mer av?

Heihei, tenkte å legge ut noen forslag til hva jeg kan blogge om litt fremover.

-outfit

-mer bilder

-fremtidsplanene mine

-mat, oppskrifter

-kattene mine

-hverdagen

-jobb

-sminke

-interiør

-interesser

-utdanning

-reiser

-største drømmer

-oppussing og omgjøringer

Hva ønsker du å se mer av?

Eller har du noen andre forslag?

-Marienatalie

ny uke, nye muligheter

Heihei, da var det mandag igjen. Ukene går ALT FOR FORT! I dag har jeg jobba 12-19, gjør det hele uka. Monterer hagemøbler for harde livet, så håper sommeren kommer snart å, begynner å bli sånn passe lei vinter å snø.

Etter jobb dro jeg til mamma å spiste kake!

Ellers skal jeg prøve å få gjort litt på rommet denne uka, må virkelig få ut det skapet som står her for å få plass til sminka mi. Før og etter bilder kommer etter hvert i ett eget innlegg!

* Gi beskjed hvis dere vil jeg skal legge ut oppskrift.

-Marienatalie

Rally sweden

Hallo, i går var jeg på Rally Sweden med masse herlige mennesker. Sto opp kl.05, ble henta 05.45 å da gikk turen til Aremark. Vi dro derfra i 07 tiden til Sunne eller noe tror jeg vi var.. Begynte å drikke kl.08. Tok ca. tre timer å kjøre. Da vi kom frem grilla vi å bare satt å venta på at klokka skulle bli 15, for det var da de begynte å kjøre. Vi fikk ikke med oss så mye av kjøringa, men var kjempe koselig uansett.  Husker ikke helt når vi dro derfra, men var hjemme i 00-01 tia ca. Stoppa ett sted for å spise på vei hjem.

I dag har jeg stort sett bare slappa av å vært en tur å spist hos mamma som hadde bursdag i går.

-Marienatalie

slapp fremføring

Hei, nå sitter jeg på skolen. Ble ikke noe fremføring i dag, så har gått å grua meg en hel uke uten grunn. Men, det er nå så. Nå er det snart siste time, så er det rett på jobb å montere hagemøbler. Får faktisk litt sommerfølelse av at det er sommer i butikken, så håper tiden mot sommeren går fort!

I helga har jeg fri så da skal jeg hjelpe lillebror litt mer med rommet hans å prøve å få gjort litt i mitt walk in closet. Som jeg har starta med å pusse opp og må få ferdig snart, da jeg ikke har plass til klærne mine noe sted. Så tror det blir veldig bra! Skal prøve å få tatt litt bilder i helgen, som jeg kan dele med dere.

-Marienatalie

Valentinesday

Heihei, i går var det jo som alle vet valentinesday. Jeg var så heldig å fikk levert roser på jobb, fra en beundrer tydeligvis. Ingen aning hvem det er fra, men er jo veldig koselig.

Nå sitter jeg å skal gjøre ferdig en fremføring til i morgen, noe jeg gruer meg veldig til.. Men får prøve så godt jeg kan! Ellers i dag har det vært en sånn dag hvor alt er dritt.. Så får håpe morgendagen blir bedre.

– Hva fikk dere på valentinsday?

-Marienatalie

 

Oufit

Hei, i går var jeg ute med ei venninne, vors å byen en tur. Var veldig dårlig liv der, så dro videre på fest. Kosa med kjempe masse i går, med en helt herlig gjeng!

I dag har jeg hjulpet lillebror med å bytte rom, skal få tatt noen bilder i morgen. Det ble kjemp bra! Ellers har det ikke skjedd stort, nå ligger jeg i senga å ser på serie.

Her er gårsdagens outfit, Molly bukse fra gina tricot og body fra New yorker.

-Marienatalie

Lekser!!

Heei, da var det fredag igjen. Ukene bare flyr føler jeg! Men, er vel ikke så mye annet å gjøre enn å bare prøve å henge på. Nå sitter jeg å gjør litt lekser, lager PowerPoint om handlemønster og medievaner som skal fremfører på fredag igjen. Gruer meg, hater fremføringer over alt på jord. Selv om vi kun er 2 elever i klassen. Får bare prøve å gjøre det beste ut av det.

Ellers går det for det meste i jobb, jobb å atter jobb. Veldig mye å gjøre om dagen, da vi fikk hagemøbler å sånt denne uken. Så fremover blir det masse montering av det.

Så dette er altså fredagskvelden min! Ønsker dere alle en god helg.

Er ikke så veldig flink til å ta bilder og sånn, men skal prøve å skjerpe meg.

-Marienatalie