Take care of you’re self

Heihei, igår var jeg å trena faktisk med ett par venninner, Det var veldig deilig og formen er endelig på bedringen vei, så vurderer faktisk å melde meg inn på treningsenter. Tror jeg kunne hatt godt av det, å komme meg litt i form.  Så trening var det jeg brukte søndagen min på. Nå er det bare å prøve å få enda mer motivasjon til å fortsette. 

Idag sov jeg til 14.30 faktisk. Veldig deilig å få sovet ut å bare slappe helt av første ferie dagen. Har fått vaska badet å satt på en vaskemaskin også da, så har fått gjort noe nyttig også. 

I morgen skal jeg begynne å pusse opp kottet, så jeg kan få flytta klærne mine inn der og få fjerna det store fæle skapet jeg har på soverommet. 

-Marienatalie

My home

Hei, her kommer det noen interiør bilder, De er ikke av den beste kvaliteten, da de er tatt med tlf. Men sånn ser det ut hos meg. Det meste er fra Jysk, Europris og Sparkjøp. Og se bort i fra rotet på hylla under sofabordet.. Har for øyeblikket ikke noe sted å ha all sminka mi.

-Marienatalie

Ferie

Halloo!

Nå har jeg ferie, den skal jeg nyte. I morgen går turen til Elverum med ei venninne, der skal jeg besøke bestemor og bestefar, noe jeg gleder meg veldig til. Blir der til mandag. Ellers har jeg ikke store planer, bare slappe av å ta livet med ro. Det skal bli veldig deilig nå merker jeg, etter en uke med jobb fra 10-19 hver dag. Må også prøve å bli frisk, etter å ha vært dårlig frem å tilbake i litt over en mnd nå. 

I løpet av ferien skal jeg også prøve å få lagd ett innlegg om interiør, med litt bilder av hvordan jeg har det her hjemme. 

* Er der noe dere lurer på eller vil jeg skal blogge om, så er det bare å si ifra! Åpen for det meste.

-Marenatalie

Svar på spørsmålsrunden

Hei, da kommer svarene på spørsmålsrunden. Skal svare så godt jeg kan! Ble litt senere enn forventet, da jeg har jobba 10-19 hele uka og formen fortsatt ikke er på topp.

Bilde av deg?

Får nøye dere med dette bilde fra julaften, enn så lenge!

Hvor gammel er du?
– Jeg er 22år.
Bursdag?
– 04.05.95
Har du en utdanning?
– Er under utdanning. 1.året: helse og sosial, 2. året: helsefagarbeider 3. året: Påbygg og nå lærling på Jysk, så er under utdanninger.
Hvor bor/ kommer du fra?
– Jeg bor i Halden å er fra Halden, men har også bodd i Valdres og Eidsvoll.
Trives du der du bor?
– Ja, jeg trives veldig godt. Halden er en fin by, med mye å tilby!
Din hobby?
– Gitar, pole og ta bilder. (http://marienatalie.blogg.no/1515245277_hobby.html#comment). Kan lese mer om det her!
Singel?
– Ja, jeg er for tiden singel å trives godt med det. Føler ikke jeg hadde hatt tid til å ta vare på flere enn meg selv nå, med tanke på jobb.
Har du noen dyr? Bilde?
-Har 2 pusekatter, hu grå heter Tøsa og svarte heter Skrulla. Også har jeg en hos, Bebbis, helt til høyre.


Lengste forhold?
– Ca. 4år.
Drømme ferie?
– Det må nok bli ett varmt sted, med fine strender å noe fint å oppleve. Også veldig glad i å være på safari å sånne ting, så har også veldig lyst til å reise til Afrika.

Din drømmejobb?
– Jobb, vet ikke helt. Har vært innom tanken på mye forskjellig, men er enda ikke sikker. Er nå lærling på Jysk å trives kjempe godt med det. Men har vært litt innom tanken på rusterapaut, barnehage. Trives godt med å jobbe med mennesker å vite at jeg kan gjøre noen glad eller hjelpe de på en måte.
Dine fremtidsplaner?
– Reise mye, oppleve mye nytt å spennende, prøve å finne noe jeg virkelig brenner for, bli flinkere på gitar (kanskje det blir noe ut av det). Ellers bare nyte livet.

Hvor jobber du?
– Er for tiden lærling på Jysk. Har ca. 2 år igjen av lærlingtiden. Skulle egentlig vært lærling i 4 år, pga. jeg ikke har gått service og samferdsel på skolen. Men siden jeg har jobba på Jysk i ca. 4 år, fikk jeg gjort om mye av det til en del av lærlingtiden min. Så til sammen måtte jeg være lærling i 2 1/2 år og i tillegg gå på skole en dag i uka.
Bil? Hvordan?
– Volkswagen passat, 02 modell, 1.9TDI. 
Sommer, vinter, vår, høst?
– Må nok si jeg trives best i varmen, så vår/ sommer liker jeg best.
Kan du begynne å legge ut outfit bilder?
– Det kan jeg prøve å få til.
Hva gjør du når du er med venner?
– Kommer litt ann på hvem jeg er med, men kjøre tur, shoppe, spille gitar eller fest/ byen.
Hvordan sminke bruker du?

Foundation: Jan Thomas, veldig fornøyd med den, kjøpt på vita. Å resten er Cubus å H&M sminke.
Sminke video?
– Kan prøve å få lagt ut en i nærmeste fremtid (hvis jeg tør).
Snap og Instagram?
– marienatalie
Gitarvideo?
– Kanskje jeg kan legge det ut etter hvert, eller så ligger det noe på Instagram.
Bilde av rommet ditt?
– Kan legge ut ett eget innlegg med bilder av litt interiør osv.

Hvor handler du klær?
– Bukser: Gina tricot eller BodyPower, resten kjøper jeg der det passer meg egentlig. Er ikke spesielt opptatt av merkeklær og slikt.

-Marienatalie

 

Influensa

INFLUENSA!!!

Jeg har selv vært dårlig siden 1 juledag. Formen har vært veldig opp og ned, feber, vondt i hode, kvalme, snufsete, hoste osv. Formen er fortsatt ikke på topp, men har fått vært hos legen og tatt en del prøver og de har endelig kommet frem til hva grunnen er til at jeg er så mye dårlig og har så dårlig immunforsvar. Har mangel på vitamin B12 og D. Så må begynne å ta de vitaminene å håpe på at det hjelper meg.

Hvordan holde seg frisk?
– Være renslig, vaske henda ofte
– Kle seg godt
– Holde seg unna de som er syke
– Få i seg de vitaminene man trenger

Hvor syk må man være for å holde seg hjemme?
Jeg tror det er mange som ikke tar sin egen helse på alvor. Vi drar på skole, jobb og stresser rundt selv om formen ikke er på topp. Noe som absolutt ikke er bra! Vi bør bli flinkere til å slappe av å bli friske, eller så vil det bare gjøre vondt verre.

En trenger ikke holde seg hjemme hvis man bare har litt vondt i hodet, men om man absolutt ikke føler seg i form, HOLD SENGA! Dette for din egen del og andre rundt deg som kanskje ikke tåler å bli smitta.

Svar på spørsmålsrunden kommer ut på søndag!

-Marienatalie

Hobby

Hei, tenkte jeg kunne dele litt om mine hobbyer.

Jeg spiller litt gitar, det har jeg gjort siden jeg gikk i 8 klasse. Har lurt litt på å melde meg på gitar kurs, for å bli enda bedre å lære noe nytt å få noen nye utfordringer. Er også veldig glad i interiør, lage ting å være kreativ. Jeg har gamle pyntegjenstander som jeg gjør om til noe nytt, lagde også ett pallebord engang. Syns det er kjempe moro og en sparer også en del penger på det.

Har også tidligere drevet med pole, noe jeg har veldig lyst til å begynne med igjen, da det er veldig bra trening og moro å drive med.

Hva er din hobby?

-Marienatalie