Me, myself and I

Hallo, jeg tenkte å legge ut ett innlegget som handler litt om meg, hva jeg driver med og mine mål.

Jeg heter da Marie Natalie, født 04.05.95 altså 22år. Bor i Halden til dags dato, hos min pappa med mine 2 katter. Jeg trives veldig godt med det, da jeg har muligheten til å spare litt og får hjelp med kattene med tanke på at jeg jobber veldig mye. 

På fritiden er jeg mye ute med venner, hjemme å ser film eller sover. Spiller også litt gitar og er veldig glad i å ommøblere, pusse opp, dekorere, generelt interiør. Liker også å reise, oppleve noe nytt å finne på noe sprell utenom det vanlige.

 VG1 gikk jeg helse og sosial i 2011, VG2 gikk jeg helsefagarbeider i 2012, i 2013 valgte jeg å ta ett fri år for å finne ut av hva jeg ville og hva jeg skulle gå videre. I friåret mitt jobba jeg på ett aldershjem med demente, ekstrahjelp på Jysk og Europris. Deretter tok jeg VG3 påbygg i 2014, da jobba jeg også på Jysk og aldershjem i tillegg til skolen. Etter VG3 har jeg jobba på Jysk som ekstrahjelp, reist litt rundt i forskjellige butikker i landet å hjulpet til. Og i 31.10.17 ble jeg lærling på Jysk i Halden, det skal være i ca. 2 1/2 år. I tillegg til Jysk, går jeg på skole og tar salgsfaga så jeg skal kunne ha muligheten til å ta fagbrevet når den tid kommer. Skole er det hver fredag kl.08-11.25.

Når jeg er ferdig som lærling er jeg faktisk veldig usikker på hva jeg har lyst til. Men sånn som ting er nå så håper jeg absolutt på å få jobb på Jysk. Jeg trives kjempe godt med det vi står for, driver med og med mine kollegaer. Ellers trives jeg veldig godt med å jobbe med mennesker. Har vært innom tanken på å jobbe i barnehage, fengsel, eldrehjem og rusterapaut. Så får bare se hva tiden bringer.

-Marienatalie