# will be happy

Hallo!:)

Nå sitter jeg på skolen, er veldig sliten i dag. Jeg våkner mye om nattan, vet ikke hvorfor. Men er i hvert fall veldig irriterende. Menmen, sånn er det bare. Jeg håper bare at ting skal ordne seg nå. Er sliten og lei! Men skal lære livredning nuu. 


*Marie

# Konfirmasjon

Hej:) 

Igår var jeg i konfirmasjonen til Marianne. Det var kjempe koselig også var det mye god mat og kaker. Da jeg kom hjem var jeg veldig sliten, så jeg lå bare på sofaen å så på tv og etter hvert kom Simen. Idag var det skole igjen, så nå sitter jeg på skolen og har  skal se film i norsken.


herlige jenta mi


Nadja, meg, Marianne og Malene

*Marie

# Vil bli frisk

Hallo.:)

Igår etter skole kom pappa å henta meg, så dro vi en tur til sverige og litt sånn forskjellig. Så fikk jeg et par nye sko og en parfyme. Da jeg kom hjem var jeg så sliten så lå på sofaen resten av dagen med feber. Jeg er på skolen i dag, men får se om jeg orker hele dagen. Har gått på skolen med feber hele uka.  Jeg skal kanskje en tur til Pernille i dag hvis jeg orker, og i morra skal jeg slappe av og på søndag skal jeg i konfirmasjonen til Marianne. 


*Gaia*

*Marie

# syyk

Hallo:)

Når sitter jeg i klasse rommet med tre andre, vi har ikke gym så vi fikk en oppgave. I dag skal jeg bare slappe av, har feber og hele pakka, men drar på skolen for det. Er så flink:)


*Marie

# lei.no

Hallo.

Jeg er rett og slett dritt lei av at folk skal gå rundt og snakke piss om andre, gå rundt å si ting som ikke er sant  som setter folk i et dårlig lys. Fortelle ting de tror de veit alt om og egentlig ikke veit noen ting, noe de ikke har noenting med å gjøre. Vi er alle forskjellig, stil, livssyn, smak, væremåte osv.
Om du ikke bryr deg, hvorfor gidde å sette ut rykter, om du ikke liker meg, hvorfor gidde å blande seg? Om det er noe noen vil eller lurer på, får dere ta det med meg. Jeg veit best da det gjelder meg. Men om det å tro på rykter er det deres problem. Jeg finner lett ut hvem som er ekte venner og ikke for å si det sånn. 

Om dere hører noe eller noe, får dere snakke med meg så får dere vite sannheten.

Jeg er bare meg selv og sånn er det bare!


*Marie

# bursdagsfeiring # konfimasjon

Hallo:)

Igår hadde jeg vokseselskap og kjæresten min var her. Det var kjempe koselig, fikk sølv til bunaden min, godteri, penger og tre navelpiercinger. Får dessverre ikke lagt ut noen bilder nå, men skal se om jeg får lagt ut i løpet av dagen eller noe.

I morgen skal jeg i konfirmasjonen til Malene, det blir koselig. Lille Malene begynner å bli stor jente!:)

*Marie?

# bursdag

Hallo!:)

I dag har jeg bursdag. Så etter skolen blir det rett hjem å rydde, så kommer bestemor og noen flere, så blir det voksenselskap. Spise masse kake og kose oss, hihi^^  Eller i dag har jeg blitt knøtet fast i trapppa av Bjørnar, så tok han mobilen min -.- Slem mot meg :c Men han var snill å hjalp meg med å knyte opp til slutt da. Jeg er glad i deg da, Bjørnar, det skal du vite.:)


*Marie