lite blogglyst!

Hei, sorry for dårlig blogging! Men har bare så lite blogglyst for tiden..

Men i det siste har jeg for det meste vært på skolen og vært med Simen og Henrik:) Sitter å venter på de nå også. Vi skal sikkert ikke gjøre så mye bortsatt fra at de kommer til å drepe meg ;o De kiler meg til dødeeee, haha!

*Marie

Julelunch:)

I dag på skolen har 1HSFA og 1HSFB laga og spist julelunch på skolen. Det var mye godt også var det koselig! Etter det har jeg sovet litt på skolen og gjort noen oppgaver i yrke:)

Etter skolen dro jeg rett hjem også skal jeg kanskje en tur til byn senere.

Også er mobilen min på reprasjon så jeg har en låne tlf og den funker ikke å ta bilder med, så blir ikke noen ordentlige bilder på en stund!


fiin, not!

*Marie

 

Oslo med beste!

Idag våkna jeg 08.20, så fixa jeg meg ogsånn så så skulle jeg egentlig ta toget 11, men så ble det ikke noen av også rakk jeg ikke det som gikk 12 så da tok jeg toget 13.00 og var i Oslo 14.45! 

Jeg gikk litt i Oslo aleine til Alexander kom. Så da han kom gikk vi egentlig bare rundt å surra også kjøpe han julegave til meg på gull funn eller hva det heter! har dårlig samvittighet! Liker ikke å få julegaver :c  Også har vi vært litt med Ronja (søstra mi) da, koselig å se ho igjen:) Er ikke så ofte:

Tok toget hjem 21.00 da var jeg sånn passe sliten for å si det sånn ;p Gått i Oslo hele dagen, ingen steder å sitte omtrent! Så nå ligger jeg i senga og slapper aaaav, skal sove! Såee, natta:)

Har kosa med utrolig mye, koselig å se Alexander igjen! elsker deg, beste<3

*Marie

skoleee!

Nå sitter jeg på skolen, vi har ikke lærer så sitter på face og blogger!

 

Senere i dag skal jeg kanskje være med Simen, eller så stikker jeg kanksje til byn en tur!:)


hihi, han er så søt!<3

>hva skal du i dag?
>har du noen kjæledyr?

*Marie

Oslo tur!

Idag har jeg vært i Oslo med beste klassen! Det var utrolig koselig, vi var først på et museum, så i en moske, så skulle vi finne noen forskjellige frukter vi aldri har hørt om, som vi skal snakke litt om på skolen. Også har vi gått rundt å titta og shoppa litt.

Helt på slutten var de som ville på sånn kinesisk resturat, det var koselig og god mat! 

>har du vært i Oslo med klassen før?

*Marie

3, 4 og 5 desember!


hihi c:

Idag har jeg vært i byn og hos Aleksander en tur med Pål, Jøffy og noen andre 🙂 Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye. Da jeg kom hjem som var rundt 01. så jeg på film også stakk jeg ut igjen og møtte Pål-Espen, kom inn igjen rundt 04-05 elns. 

4.desember!
Idag våkna jeg 15.15 ca. Så fixa jeg meg også ble jeg med pappa på noe greier også dro jeg til Aleksander med Pål en tur og da jeg kom hjem igjen så jeg på film.

5. desember!
Idag har vi hatt tentamen, ble ikke helt ferdig fordi jeg ble syk :c Men håper det gikk sånn passe bra! Da jeg kom hjem sov jeg i noen timer også kom Simen til meg en tur, så så vi på film:)

*Marie 

 

2. desember


 Fikk jeg en liten søt sjokolade c:

Og i dag har mitt søskenbarn, Malene bursdag 🙂 Så gratulerer så masse med dagen beste! Elsker deg<3

I dag blir du fjortiss, hihi 🙂 Håper du har kosa deg masse fram til nå og kos deg videre i dag!<3

*Marie