Marianne og Malene (L)

Skole .-. Etter skolen gikk jeg, Malene, Marianne, Klaudia, Celine, Jennifer og Isabel ned til kiwi en tur fordi malene og marianne skulle kjøpe noe. Og etter det gikk vi hjem, eller Celine, Jennifer, Klaudia og Isabel gikk til celine og jennifer og jeg, malene og marianne gikk hjem til meg og Malene 🙂 Jeg bare sitter her å blogger og Malene og Marianne gjør lekser.

Senere skal jeg og Celine på trening hverfall ;p ellers veit jeg ikke.


fra google \ random

*Mieee

sæstenmin(L)

Idag har jeg, pappa, og Mona-Lill gått en tur til erte hytta. Det var koselig! Etter turen dro vi hjem til pappa, så så jeg på tv og kjeda meg. Også har jeg vært hos verdens beste Martinius (L) Utrolig koselig, hadde ikke sett han på en uke ;o ALT FOR LENGE! 


FERIEN MIN
Hele ferien har jeg vært med noen, hadde overnattings besøk av fredag 18. til onsdag også sov jeg borte fra onsdag til fredag. Jeg hadde overnattings besøk av Celine og Karianne også sov jeg hos Victoria og Amalie første natta og hos Marianne med Malene andre natta, så dro jeg til pappa litt utover dagen på fredag.

Og nå er jeg skikkelig sliten, vondt i hue og sånn, så tenkte å gå å legge meg snart.

jeg er utrolig lei vinter!


http://pelspledd.blogg.no/1298755966_nytt_design.html#comment fint om dere legger igjen en liten kommentar på den bloggen.

>hva har du gjort i ferien?

*Mieee

Nordby

Yeey, idag har jeg tatt piercing i navelen : D det gjorde egetnlig ikke vondt! Så ja, jeg tok det på nordby. Etter vi hadde vært der, dro vi en tur til byen, så gikk jeg med malene da ;p Også kjøpte vi den nye burnen! Også møtte vi Simonesøta og Nicolay 🙂 Emh, da vi kom hjem, måtte vi måke bakken og nå har vi spilt litt og ja.


savner håret mitt 🙁

>har du vært på nordby shoppingsenter før?

*Mieee

JEG KJEDER MEG

Seriøst, jeg kjeder meg .-.


Vi er alle spesielle (a’


grunnet til mitt smil, er ditt

Nå sitter jeg og kjeder meg, med broren min ;p haha, vi driver å tar bilder (y) legger kanskje ut noen senere om jeg gidder.

>forslag til hva jeg kan gjøre?

*Mieee

PIERCING

Igår dro jeg og Malene til Marianne, egentlig skulle vi dra hjem samma dag, men vi sov der isteden for 😀 Vi var ute i låven å hoppa på høyballer, også lekte vi sista på de, så har vi spist kake, sett film(himmel blå), og pc 🙂 Vi har kosaa oss masse 🙂 Og til dere som vert vet det, så hadde Marianne bursdag igår, så nå er ho fjortiss 😀 hihi.


I morgen skal jeg på nordby å ta piercing i navlen 😀 Jeg gleder meg jeg. Også skal Malene bli med da 🙂

>Vil du ha piercing? hvor?

*Mieee

 

Lite å blogge om

Jeg vant blogg VS blogg på Hilde sin blogg. Takk til dere som stemte på meg 😀

Idag fikk jeg vite at jeg og Hilde (http://hildeb97.blogg.no/) har samma tante. Vi har lixm bare kommenter bloggen til hverandre også ja. Haha, fikk litt sånn sjokk da jeg fikk vite det :L haha, men det er skikkelig kult da 😀 Så ja, jeg har egentlig ikke noe å blogge om jeg ;p men her er hvertfall et lite innlegg.

http://hildeb97.blogg.no/ Må besøkes! Ho er skikkelig søt da, også har ho bra blogg 😀

*Mieee

VS

Hei, dette er min første VS på bloggen. Bare til å kommentere : D

VS
tyggis                                                                                          klubbe kjærlighet på pinne

VS

 

*Mieee

bursdager : D

På søndag var jeg og karianee i bursdagen til Martinius en tur, det var kost der. Vi så på en film, og ikke så mye annet egetnlig, for vi var der ikke så lenge. 

Mandag: igår var vi(jeg og karianne) i burdagen til pappa , der spiste vi masse kake og spilte noen spill ;p Også på kvleden var vi hjemme hos mamma og da kom Celine opp også spilte vi buzz ;p og litt senere kom Malene og Jennifer. Da satt vi å snakka og hadde lættis :L

Idag skal jeg, Karianne, Celine og Jennifer ta bussen ned til byn, fordi Karianne skal hjem med tog. Så etter vi har fulgt henne til togen skal jeg, Celine og Jennifer være litt i byen ;p


bilde \ google

*Marieee