lenge siden sist

Hallo!

Jeg tenkte jeg bare skulle slenge inn et innlegg her, ettersom det begynner å bli en stund sia sist. Kan vel oppdatere litt her om hva som skjer i hverdagen min om dagen. Har skjedd en del siden sist jeg skrev noe her. 

Jeg har droppa ut av skolen, droppa vel ut etter den tredje uka. Takla ikke pendlinga, sto opp 05 og var hjemme rundt 17 hver dag + lekser oppå der. Var også mye som skjedde i starten av skole året, og klassen var ubrukelig, srry meg.
I etter tid har jeg prøvd å finne meg jobb, men det er så og si umulig. Så har jeg vært nede på nav og prøvd å få meg praksisplass, men nytter jo ikke det heller. Så nå har jeg søkt om sosialstøtte eller hva det heter. Fikk først avslag så har sendt inn klager så får jeg nok svar i løpet av uka.

Er ikke meningen at ungdommen skal klare seg nå lenger. De pengene man har krav på skal gå til mat, toalettsaker, drikke, tak over hue, sosiale aktiviteter, klær, osv. Men det mener de at umgdommen ikke trenger. Blir så oppgitt altså! 
Men men, får håpe ting ordner seg fremover. Til høsten starter jeg på skolen igjen, noe jeg faktisk gleder meg til. Så får jeg bare håpe på at jeg kommer inn i Halden, så jeg slipper pendlig og sånn.

Holder også på med billappen, er så og si ferdig. Har teorin og oppkjøring igjen, så får håpe jeg får blitt ferdig med det snart.

Ellers skjer det ikke stort i livet mitt, sover, fester, er med venner, koser meg, og lever livet.  
Det var vel det. Og er det noe dere lurer på så er det bare å spørre.


*Marie
 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg